Doorgaan naar content

Op werkdagen voor 16.00u besteld, vandaag verzonden.

Klantbeoordeling 4,9 ★★★★★ Google & Trustpilot
Zoeken Sluiten

Blog

BEURZEN // Creative Life 2019

door Judith Joosten 07 Feb 2019

Wat ben ik al veel geweest met voorbereidingen voor Creative LIfe! Sinds kort heb ik een draaiboek gemaakt voor de evenementen waar ik op sta. Basically is dat een checklist waarop ik makkelijk kan zien welke taken ik moet uitvoeren in welke week voor de beurs. Ideaal om zo de beurzen voor te kunnen bereiden. Natuurlijk is het ook fijn om niet twee weken voorafgaand aan de beurs een mental breakdown te krijgen van alle dingen die nog moeten gebeuren. Ik zou nog wel een boekje open kunnen doen over welke dingen er allemaal last minute net goed zijn gekomen, haha. Het jubileum van de tiende beurs komt al erg dichtbij, dus ik word steeds wat handiger in de voorbereidingen. 

Via Instagram heb je al heel wat dingen kunnen lezen over Creative Life. Het duurde even voordat alles concreet was, dus bij deze de blog met alle dingen die bij Splendith kunt doen tijdens Creative LIfe. Creative Life is een hele toffe beurs van 29-31 maart. Als je wat meer wil weten over de beurs, of een kaartje wil kopen, ga dan vooral even naar hun website. Creative Life is wat mij betreft zeker favoriet tussen alle evenementen waar ik tot nu toe heb gestaan. 

Naast dat er leuke workshops te volgen zijn, hebben we ook een mega grote shop met veel hulp! Weet je nog van vorig jaar? Toen was de stand veel te klein voor de hoeveelheid mensen. Ik had geen idee dat het zó druk zou zijn. Dus dit jaar komen we extra voorbereid, met veel ruimte en veel hulp. We gaan voor geen rijen bij de kassa en genoeg ruimte om naar de spulletjes te kijken. 25m2 voor alleen de shop, zal het genoeg zijn? ;).

Bulletjournaling workshop

Je kan een bulletjournal gebruiken als kalender, agenda, to-do list, schetsboek, dagboek, etc. Maar hoe werkt het nou precies? En hoe maak je zelf in korte tijd mooie pagina’s?

Nienke van @letter.type legt je eerst de theorie achter bulletjournalling uit. Door te beginnen met de basis, wordt het veel makkelijker om écht aan de slag te gaan (en te blijven) met je bujo! Daarna maak je aan de hand van leuke voorbeelden zelf zo’n mooie spread in je bulletjournal.

Kosten?  15 euro (incl. Rhodia schriftje als goodie + materiaal tijdens workshop)
Inschrijven? Ja
Tijden? (za en zo) 11.30 uur, 14.00 uur en 16.00 uur
Duur? 45 min
Meer info en inschrijven: www.lettertype.studio/creative-life

Tekentafel

Wat als je álles uit een snoepwinkel uit kunt proberen? Dit is je kans, tijdens Creative Life ben je welkom aan de tekentafel, om allerlei materialen uit te proberen. Gouache, inkt of watercolor, specifieke brushpennen? It’s all there. Neem even rustig de tijd om materialen uit te proberen.

Per ronde is er plaats voor 10 personen. De tekentafel is geen workshop, je krijgt wel tips en tricks bij het gebruik van de materialen. Op vrijdag schuif je aan bij Amber en op za&zo bij Nienke van @letter.type.

Kosten?  €5,- (Je ontvangt bij deelname een kortingsbon voor €5,-. De kortingsbon kan je inwisselen bij besteding vanaf €50,-, alleen tijdens Creative Life 2019)
Inschrijven? Nee, inschrijven kan ’s ochtends op de stand.
Tijden? vr-za-zo: 10.15u, 12.45u
Duur? 30 min

Workshop Moderne Kalligrafie met Joyce van KIJK kalligrafie

Joyce van KIJK kalligrafie geeft dit jaar workshops tijdens Creative Life! Tijdens de workshop leer je de basics van Moderne Kalligrafie. Een unieke kans om nog een workshop bij Joyce te volgen omdat Joyce verder geen workshops meer geeft!

Ps. Ben je al eens een beginners workshop gevolgd: maar loop je vast? Joyce neemt op de stand van Splendith de tijd om jouw vragen te beantwoorden! Kom met jouw vragen langs bij de ‘live troubleshoot’ tussen 10&11u of 13&14u (vr-zo). En wil je gewoon graag een keer je naam prachtig geschreven hebben, dan weet je ons te vinden!

Kosten?  €15,-
Inschrijven? Ja, via mail (support@splendith.nl)
Tijden? 15.00u (vr-za-zo)
Duur? 45min

Live ‘troubleshooting’ met KIJK kalligrafie

Ben je begonnen met moderne kalligrafie, maar loop je vast? Lukt het niet om die pen net goed vast te houden? Kom met jouw vragen langs tussen 10&11u of 13&14u (vr-zo). Joyce neemt de tijd om je vragen te beantwoorden! Wil je gewoon graag een keer je naam prachtig geschreven hebben, je weet ons te vinden!

Kom je in ieder geval even langs om in de shop te kijken? Ik heb er heel veel zin in! 

Tot dan!

Liefs,
Judith

Ps, Ik heb m'n best gedaan om leuke workshops voor jullie te regelen! Zit er net geen workshop voor jou bij? Kijk dan nog even op de website van Creative Life. Daar staan alle workshops die je dit jaar kunt volgen tijdens het event. Er zijn nog veel meer leuke standhouders dus het is zeker een aanrader om daar nog bij te kijken! 

 

Vorige post
Volgende post
Iemand kocht recent een
[time] geleden, vanuit [location]

Bedankt voor je inschrijving!

Dit e-mailadres is al geregistreerd!

Shop de set

Kies opties

Recent bekeken

Bewerk opties
Algemene voorwaarden
this is just a warning
Login
winkelwagen
0 items